‘МОТОР ЕКСПЕРТ’ ЕООД предлага избрани продукти на водещи марки, доказали своето качество в областта на автомобилните аудио системи като Sony, Coral, Target и др.

АВТОМОБИЛНИ АУДИО СИСТЕМИ

Марка, доказала своите неограничени възможности в производството на автомобилни аудио системи. 

Sony влага безкрайно много усилия в търсене на най-вярното възпроизвеждане на звука в автомобила. Затова в нейните системи са внедрени различни технологии, които възстановяват и подобряват хармониците, загубени при компресиране например. Естественото звучене при висока сила на звука се избягва благодарение на превъзходните им звукови процесори за по-малко изкривявания и големи кондензатори за баси с по-дълбоко звучене. Техническите компоненти Drive S и Drive S HX изолират механизма на CD плейъра от сътресения от пътя и други смущения. Независимо, дали предпочитате iTunes®, Windows Media® или друг широко разпространен компютърен формат за музикални файлове, висококачествените ни CD плейъри с 24-битов ЦАП ще ви осигурят великолепни резултати от mp3, Atrac, WMA или AAC файлове. Автомобилни Bluetooth® стереоуредби предлагат по-лесен и удобен начин забезжично възпроизвеждане на музика от вашия MP3 плейър или телефон и разговори със свободни ръце.Sony разполага с гама от CD / МР3 тунери, предлагани с вграден, USB и iPod® конектор. Просто включвате и натискате "възпроизвеждане", за да се наслаждавате на портативната си музикална колекция в движение.

АВТОМОБИЛНИ ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ И СЪБУФЕРИ

Високоговорителите на SONY се отличават с чисто и прецизно възпроизвеждане в целия звуков диапазон.

HOP

За чистото възпроизвеждане на звука от голямо значение е скоростта, с която трепти конусната мембрана под влияние на електрическия сигнал. Мембраните на Sony използват High Oriented Polyolefin (високоустойчив полиолефин), който съчетава здравина и твърдост с ниско тегло, а резултатът е незабавна реакция и оптимално качество на звука.

HDLD (High Density Layered Diaphragm)

HDLD е ново покритие, изградено от стотици тънки слоеве. То се наслагва върху мембраната на високочестотния високоговорител, за да и придаде по-голяма здравина и по-нисък резонанс, като едновременно намалява нежеланите вибрации и възпроизвежда верен на оригинала звук.

  • Серия F

Високоговорителите от серия F съсредоточават повече мощност в по-малки размери, възпроизвеждайки по-плътен и прцизен звук. При тях се използват HOP конусни мембрани и неодимиеви магнити, както и новата HDLD технология за превъзходен звук.Изцяло плоските високоговорители не изпъкват дори при максимално усилен звук, което от своя страна улеснява монтирането.

  • Серия HT

Специално за серията HT е разработено специално шаси, което да намали вибрациите на нискочестотния говорител за постигане на дълбок басов звук без изкривявания. Уплътнението от бутилова гума гарантира устойчивост дори при екстремни климатични условия.

Италианската марка Coral се отъждествява с високо качество, надеждност и изчистен дизайн на своите продукти. Фирмата съществува от 1975 година, а от 1986 година се занимава само с производство на аудио системи за автомобили. Coral печели доверието на своите потребители най-вече със строгия си качествен контрол. Всеки продукт с тази марка има точно определена задача, а именно да изпълнява функцията, за която е проектиран –нито повече, нито по-малко.

Това е линия високоговорители и аксесори на Coral Electronics, предназначени за по-младите хора, които искат по-агресивно звучене и модерен дизайн на разумна цена.  Високоговорители с титаниево покритие, съраунд ефекти и електронен контрол на честотата са само малка част от предимствата на Target.

СЪБУФЕРИ

  • Отворени събуфери

За разлика от затворените мембрани на конвеционалните високоговорители, най-новите P5  отворени събуфери предлагат по-бърза реакция и по-чист , по-мощен звук. Задния капак е изолиран от амортисьор, така че звукът да не се изкривява от излишни вибрации.

  • Slim събуфери

Тези субуфери на Sony са най-тънките на пазара при дълбочина едва 8см. За 12-инчов корпус за вграждане.Тази технология гарантира перфектен звук, независимо от по-малкия размер.

АВТОМОБИЛНИ УСИЛВАТЕЛИ

  • Slim усилватели
  • Stream усилватели

АКСЕСОАРИ

  • Car audio адаптори и конектори за всички марки автомобили. Идеята на тези аксесоари е да не се променя общата цялост и визия при смяна на оригиналното радио с друго или друг вид.
  • Антени
  • Инсталационни китове за аудио системи